Super gode tiltag til alle i Sønderborg kommune

Så er der igen tid til en lille opdatering fra os i Nova Data. Denne gang lidt omkring; forebyggelse af mobile enheder, nye tiltag fra Sønderborg handel , Webkameraer, Reparationer.

Mange mennesker bruger i dag deres mobile enheder såsom mobil telefoner og tablets til at logge ind offentlige hjemmesider, nyhedsmedier, skoleintra, shopping med mere.
Vi vil derfor opfordre til at få monteret et beskyttelsesglas det koster fra 150 kroner inkl. montering. Vi har beskyttelsesglas til de fleste telefoner på lager men langt fra alle slags er oprettet på hjemmesiden, så ring til værkstedet hverdag fra kl. 15.00 – 17.30 for at aftale en tid.
Du øger levetiden på dine mobile enheder med et sikkerhedsglas og kan eventuelt undgå et skærmskift der koster langt mere.
Vi kan skaffe alle sikkerhedsglas og covers til både telefoner og tablets.

Mange lokale virksomheder lider under at hele verden faktisk er lukket mere eller mindre ned.
Vi synes det er et super godt tiltag Sønderborg Handel har lavet – gratis levering over køb af produkter til 200 kroner i hele Sønderborg kommune. Vi giver dig naturligvis også muligheden for at benytte dette GRATIS tilbud, du kan se hvilke andre lokale virksomheder der tilbyder denne service her. Vi synes det er et super tiltag og håber at I vil benytte jer af dette. Del gerne denne nyhed eller den fra Sønderborg Handel.

Webkameraer er udsolgt, men vi håber på at få nye forsyninger inden eller lige efter påske, de webkameraer der kommer har 720P og koster 349,-

Coronavirussen er stadig en trussel i hele verden og folk opfordres at følge myndighedernes anbefalinger og råd. Det gør vi natureligvis også i Nova Data. Vi kører med minimal bemanding i både butik og på værkstedet så have venligst tålmodighed. Kommer du i butikken har du naturligvis mulighed for at benytte håndsprit samt vaske hænder hvis det ønskes.

Afleverer du dit udstyr til reparation hos os kan vi oplyse, at vi “afspritter” dit udstyr før reparationen og efter endt behandling får den lige en ekstra tur.

Husk – hold afstand til hinanden.

Del denne nyhed: