Sikkerhedsdag med ESET Fredag d. 25. September

Beskyt dig og dine data

Vores travle hverdag bliver mere og mere digital for hver dag der går. Myndighederne, lægerne, banker, Real kredit m. fl. forventer og kræver næsten at man er verdensmester i IT, vi kan oplyse det er langt fra den virkelighed vi befinder os i.
For at leve op til den digitale tidsalder stilles der faktisk store krav til dine enheder, for de cyberkriminelle er nådesløse. Det første dødsfald på grund af Malware der desværre blevet til virkelighed du kan læse om det her.

Fredag d. 25. September fra kl.10.00 – 18.00 afholder vi en sikkerhedsdag sammen med ESET.

ESET stiller med en flåde af sikkerhedseksperter, praktikanten der har tips og tricks til gameren, sikkerhedseksperten til hjemmebrugeren, den tekniske direktør for ESET norden der kan rådgive virksomheder i en hver størrelse. De rådgiver dig ganske gratis. ESET er en international sikkerhedsproducent der beskytter over 110 mio. brugere dagligt.

Især under coronakrisen som vi befinder os midt i – er cyberkriminaliteten eksploderet, og som tendensen er nu – skruer de ikke ned for blusset.

På dagen har vi masser af gode sikkerhedstilbud, alle tilbud kan kun købes i butikken og der er max én pr. kunde.
Vi kan allerede nu “lufte” et godt “bundle” tilbud til dig – Køber du en ESET licens på dagen får du en Lazy Dog burger med i købet. Men du skal skynde dig da der er begrænset antal. Det gælder for alle solgte ESET licenser i perioden d. 1.8.2020 – frem til d. 25.09.2020 Medbring blot din faktura.

Husk på at de cyberkriminelle er skruppel- og nådesløse, de vil dig intet godt.

Læs mere om ESET her 

Del denne nyhed: