Konkurrencens regler samt en lille teaser

Måske verdens mest brugervenlige overvågning!

Inden det går løs skriver vi lige konkurrencens regler.

Hvordan deltager man? Man deltager ved at udfylde spørgeskemaet, hvilket man finder på www.novadata.dk som kommer op i morgen.
Hvornår trækker vi en vinder? Når maskinen er færdig og klar, trækker vi vinderen. Vi regner med at det bliver i tidsrummet kl. 14.00 – 15.00
Hvilket telefonnummer ringer vi fra? Vi ringer fra Nova Datas telefonnummer 73 42 05 55. Nogle har dog oplevet, at det vises som hemmeligt nummer. (Vi ringer KUN én gang – så vær klar ved telefonen, du kan nemlig ikke ringe tilbage til os. Tager du ikke telefonen trækker vi en ny vinder)
Er der andet jeg skal huske? Ja medbring din telefon samt ID når du kommer for at afhente din præmie
Må man deltage flere gange? Nej et forsøg per deltager – Fair play! Vi validerer dine indtastede data.
Jeg kan ikke komme til Sønderborg – hvad sker der så?  Et af kravene er, at du skal hente det inden kl. 19.00, kan du ikke dette – trækker vi en ny vinder.
Vores køretøj er brudt sammen, vi står på motorvejen? Et af kravene er, at du skal hente det inden kl. 19.00, kan du ikke dette – trækker vi en ny vinder.
Gemmer vi dit telefonnummer, navn og postnummer? Nej det gør vi ikke. Det slettes når præmien er afhentet.
Kan alle deltage? Ansatte hos Nova Data, spillere, trænere, hjælpere, forældre, pårørende eller har anden tilknytning til Team NOVA kan ikke deltage. Sponsorer, partnere samt deres familier kan heller ikke deltage. Ellers kan alle deltage

Vi har udvidet åbningstiden søndag d. 16.12 helt til kl. 19.00 – Vi håber at vi ses i butikken og på streamen

 

Del denne nyhed: